vinterbilder

 
Snön hänger tungt på lilla Nelly
Sen är det skönt att krypa upp i (nya)  soffan
 
 

Snö

Nu har det snöat i 2 dagar,

VILL INTE HA MER NU!!!

Hundarna har jättekul men snön fastna ju i pälsen och det hänger stora snöbollar överallt på dom.

Jag får röja gångar åt dom på baksidan för Nelly kommer knappt fram.

 
Är så glad att nya soffan har kommit.
 
Hundarna gillar att ligga på kuddarna eller filtarna
 
 
Häromdagen hade vi oväntat besök av Alice (flat coated retriver), honv är en jättesnäll dam på 10 år.
hon bestämde på egen tass att kila ner o kolla om Tommy var hemma, nu var han tyvärr inte det  men hon kom in och kollade läget innan hennes lillmatte kom och hämtade henne igen :D
Shelties är ju lite rasister och muttrade lite åt henne när hon gick runt helt obesvärat och hämtade ett ben som hon sen bar runt på.
 
Barnbarnen Penny och Lilly
Kitty hittade en lugn plats i barnens koja
 
 
 

Snö

Lite snö är ok, för det lyser upp, men nu har det vräkt ner sen igår o nu tycker jag att det räcker. Men hundarna har ju kul iallafall :)
spanar på grannbarnen

2015

Nytt år - nya möjligheter. Idag har jag iallafall trötta hundar. Var in till Nykvarn och gick med på den gemensamma hundprommisen som Jennie håller i. Det vart runt hela Nykvarn och tog ungefär 1,45 tim. Jag bara på Nelly ett par gånger eftersom det vart så långt, hela eftermiddagen och kvällen har de sen hållt sig väldigt lugna :) .
Jag har äntligen lagt ut nya foton på Toya och Nelly på deras sidor. Kitty har börjat fälla, får se om hon har nån päls kvar när sheltiespecialen i Vilsta går. Jag har bestämt mig för att åka iväg med hundarna oftare bara för att de ska få lite mer social träning, vi började redan på nyårsdan genom att åka in till min mamma, i Södertälje slutar de inte o skjuta raketer för att nyår är över, men det var inga problem, trapphuset och hissen tyckte Nelly var äckligt, Men det ger väl sig så småningom. efter att ha varit ledig i 1,5 vecka så börjar vardagen igen. på återhörande /Anki

RSS 2.0