Jul & Nyår

Ja så har då julen varit och nyår på gång.
Vi firade som vanligt julen först hos farmor (min svärmor) och eftersom hon har planer på att flytta så vart det den sista där. Tommy köpte en ny videokamera för att föreviga det hela.
medans vi åt lunch där så fick hundarna vara hemma,  jag var ute i skogen med dom innan vi åkte så dom skulle hålla sig lugna, vill inte lämna pigga hundar.
På em var vi hemma Jögge, jag , Tommy Sofie, Chris Rickard och Paulin
Fia envisas fotf med att hata koppel, jag provar med alla möjliga varianter men än har jag inte hittat nåt bra.
Hon ser så rolig ut när vi kommer hem igen, så fort vi går in genom grinden och jag tar av henne halsbandet så börjar hon stutsa och hoppa på bakbenen överycklig över att vara fri <3
 
Varje år brukar vi bygga en snöskulptur, i år så började Sofie och Chris på juldagen, men det var fortf lite kallt så de gav upp, men de sa att det skulle blivit en pingvin, så dan efter så fortsatte jag och Jögge att bygga, när höjden var klar så fick Jögge fortsätta med flinliret så här vart det :
 
 
 
Tyvärr så gjorde tövädret att han nu gått sönder, men vi får väl bygga nåt nytt när vädret tillåter.
sitter och tittar på gamla skulpturer vi gjort under åren :)
Här är en från 2009
Jag har ingen ordning i datorn så det kommer o ta tid innan jag hittar de andra :)
På nyårsafton är vi hemma, förhoppningsvis så är det fler än vi som skippar raketer så man slipper oroa sig för rädda hundar, vet ju inte hur Kitty och Fia kommer att reagera.
Kitty är anmäld till sin första utställning, en valputst. i Sollentuna 12 januari, Fia behöver mer tid så henne väntar jag med,
Jag är väldigt nöjd över Kittys utveckling, hon ser jättefin ut och jag är glad att jag äntligen har en ny blå som ser lovande ut.
Har fortf inte besämt mig för vem jag ska para Sara med, suck, men jag har väl lite tid kvar o fundera :)
har efter många år utan börjat spana på en sobel, har hittat en kombination som jag gärna skulle vilja ha en från, men de är inte födda än. så risken finns att det inte blir nåt nu heller.
Ska iallafall iväg o ögonspegla Joker och Sara utanför Enköping hos Björn nästa måndag, hoppas det inte blir skitväder då, har visserligen tagit ledigt på kvällen men det är inte kul o köra ändå,
Sen får vi se om Krille får dambesök i januari, skulle  va kul.
Nu ska jag ut o städa bort lite skit från tomten, de jag missat när det snöade som värst börjar dyka upp, lika bra o få bort det innan nästa snöfall, för inte lär det vara slut än.
GOTT NYTT ÅR
och varma kramar
Anki
 
 

lördagsmorgon och Milt

Äntligen är det lite mildare, bara en halv grad kallt, dom har visserligen sagt att det ska snöa idag men än så länge är det uppehåll,
Kitty o Fia har haft så kul ute nu på morgonen :)
Jag röjde upp lite på altan medans de sprang o lekte, ska se om vi kan fota lite där ute på konstgräset istället för inne, det  blir inte som jag vill ha det inne på ett trimbord.
Imorgon åker jag till mässan, har inte anmält nån hund men det är så kul o bara gå där o titta.
Ska möta upp Cilla och Barbro.
Såg att SKK har utställning i Strängnäs i februari, den ska jag anmäla några till, sen är det Vilsta första helgen i mars
Sara börjar komma i så fin päls nu så jag hoppas att jag hinner visa henne innan hon börjar löpa, hon måste minska på midjemåttet lite bara :)
Ska para henne men vet inte rikitgt med vem ännu, Krille är naturligtvis en kandidat, men då får jag inget blått, ingen garanti att man får det med en blå hane heller men chansen är iallafall större,
Tid för spegling är iallafall bokad i januari för henne och Joker, hans har också gått ut.
Nu väntar jag bara på att det ska bli ljust så man kan gå ut o gå,
någongång ( i framtiden? ) hoppas jag att Fia ska tycka att det är ok att gå i koppel, än har hon inte gett sig,
visst hon går men hon ser inte glad ut.
:)

Lucia

Kylan tar kål på mig :P jag fryser - hundarna fryser I lördags var vi in till Sofie och lånade duschen för o bada alla hundar, skönt o veta att inte varmvattnet tar slut när man kommit till hälften av hundarna, så Jögge o jag körde teamwork, jag badade o sen skickade jag över till Jögge så han fick torka o föna, tog knappt 3 timmar så var alla 6 klara :) Har börjat fota men alltid är det nåt som kommer emellan typ batterierna på kameran tar slut o inga nya laddade, jobbet kallar osv osv Fia hatar koppel o att stå på bord är inte heller nåt hon uppskattar trots lock o pock med godis Men här är vårt gäng : Windy Peak Willy Wonka "Krille"
Revären´s Quick Quattro "Joker"
Revären´s Silver Savanna "Kitty"
Revären´s Sweet Samantha "Fia"
Frenja Keen-Eyed Baby "Sara"
 
Revären´s Oshin Odessas "Dessan"

vinter och förkylning

Snökaos är väl inget ovanligt så här års, inte min förkylning heller
men jag hatar bägge, Häromdan var det -16 grader, men till vår lycka har vi braskaminen så vi hade 27 grader inne, lite väl varmt men hellre det än kallt.
Försökte fota lite här på morgonen
Brr
Det syns inte på fotona men snön yr verkligen Nu är det bara o bädda ner sig (igen) med en massa näsdukar, känner mig som han i reklamen där det rasar ut näsdukar från kontor, säng o bil

RSS 2.0